200 pers
Include următoarele produse precum și amenajarea la locație.
150 MACARONS 40 CUPCAKES 60 DESERTURI LA PAHAR 35 CAKESICLES 40 CAKEPOPS 15 ACADELE MARTIPAN 2,5 KG MINIPRAJITURI 2 KG PAVLOVA 1 KG MIGDALE IN CIOCOLATA 50 BEZELE
Adaugă extra
None
Alb
Roz
Bleu
Verde
Lila
Auriu
Ivoire
Galben
Argintiu
Multicolor
Nuntă
Botez
Aniversare
Blat dacquoise cu alune, cremă caramel cu alune prăjite, cremă nociolla, mousse de alune si ciocolată cu lapte belgiană „Callebaut”.
Blat Saint-Michel, strat crocant de migdale, Home- Made Praline, crème brûlée de vanilie, mousse de vanilie „Madagascar”.
Blat de cacao, strat 100% Hazelnut crocant de alune, Home-Made praline, cremă de ciocolată si mousse de ciocolată neagră | „Sao-Thome” 70%
Blat cu lime, jeleu cremos de căpşuni, cremă de lămâie, mousse de căpşuni.
Moelleux scorţişoară şi alune, nuci caramelizate, cremă cu „Baileys”, mousse de cafea şi ciocolată cu lapte belgiană „Callebaut”.
Blat amaretto cu fistic, strat crocant de migdale, jeleu cremos de zmeura, cremă diplomat de fistic.
Blat de cacao, sirop de cireșe, frişcă cu „Kirsch”, mousse de ciocolată neagră „Extra-Bitter Guayaquil 64%.
Blat de cocos, jeleu cremos de fructe exotice, cremă de mango si fructul pasiunii, mousse de cocos cu vanilie „Madagascar”.
Blat de cacao, strat crocant de praline, Trilogie de mousse de ciocolată belgiană „Callebaut”.
Blat molly cake, jeleu cremos de fructe de pădure, ganache montee „Zephir” 34%.
Blat velvet cu cacao, frişcă cu mascarpone si vanilie
Blat de morcov cu scorţişoară, nuci caramelizate, cremă de brânză şi coajă de lămâie.
Blat dacquoise cu migdale, strat crocant de praline, mousse de ciocolată neagră „Louvre” 71%.
Blat joconde, sirop de cafea, cremă de ciocolată belgiană „Callebaut”, cremă diplomat de cafea.