Thomas Huit Consulting

Ca vorbim de o pasiune sau de o afacere in domeniu, de un suflu nou in retele actuale sau angajati care se dezvolta si cresc odata cu satisfactia clientilor, a lucra in permanență la cum putem deveni mai buni in ceea ce facem este unul din valorile brandului TH.

Cu o experiență de peste 15 ani in bransa, demonstratii si  colaborari de succes nationale si internationale,  Chef Thomas Huit nu se ocupă strict de creația propriilor deserturilor, ci contribuie la expansiunea rafinamentului din patiseria franceza in piata din Romania, prin serviciile de consultanta si împărtășirea tuturor cunoștințelor sale, pliate întotdeauna pe nevoia clientului. Instruirea  personalului, dezvoltarea meniului, construirea brandului de ciocolata sau produselor de patiserie sunt cateva din serviciile oferite.

De ce sa alegeți consultanta?

Poate sunteți in punctul in care doriți sa incepeti o afacere in domeniu, sau aveți deja o afacere careia vreți sa ii aduceți un plus valoare. O schimbare precum introducerea unor produse noi sau creșterea abilităților personalului sunt activități cu care Chef Thomas Huit va poate ajuta sa deveniți mai competitivi și sa atrageti mai mulți clienți! Haideți să dezvoltăm împreună si mai mult aceasta lume minunată a deserturilor!

Servicii

1. Consiliere in cazul deschiderii unui restaurant sau patisserie.

2. Consiliere in crearea unui meniu nou sau modificarea unuia existent.

3. Analiza Status Quo si consiliere eficientizare

4. Consilierea dezvoltare si imbunatatire abilitati personal

Pentru colaborări va rugam sa ne contactați
folosind formularul de contact.

Blat dacquoise cu alune, cremă caramel cu alune prăjite, cremă nociolla, mousse de alune si ciocolată cu lapte belgiană „Callebaut”.

Blat Saint-Michel, strat crocant de migdale, Home- Made Praline, crème brûlée de vanilie, mousse de vanilie „Madagascar”.

Blat de cacao, strat 100% Hazelnut crocant de alune, Home-Made praline, cremă de ciocolată si mousse de ciocolată neagră | „Sao-Thome” 70%

Blat cu lime, jeleu cremos de căpşuni, cremă de lămâie, mousse de căpşuni.

Moelleux scorţişoară şi alune, nuci caramelizate, cremă cu „Baileys”, mousse de cafea şi ciocolată cu lapte belgiană „Callebaut”.

Blat amaretto cu fistic, strat crocant de migdale, jeleu cremos de zmeura, cremă diplomat de fistic.

Blat de cacao, sirop de cireșe, frişcă cu „Kirsch”, mousse de ciocolată neagră „Extra-Bitter Guayaquil 64%.

Blat de cocos, jeleu cremos de fructe exotice, cremă de mango si fructul pasiunii, mousse de cocos cu vanilie „Madagascar”.

Blat de cacao, strat crocant de praline, Trilogie de mousse de ciocolată belgiană „Callebaut”.

Blat molly cake, jeleu cremos de fructe de pădure, ganache montee „Zephir” 34%.

Blat velvet cu cacao, frişcă cu mascarpone si vanilie

Blat de morcov cu scorţişoară, nuci caramelizate, cremă de brânză şi coajă de lămâie.

Blat dacquoise cu migdale, strat crocant de praline, mousse de ciocolată neagră „Louvre” 71%.

Blat joconde, sirop de cafea, cremă de ciocolată belgiană „Callebaut”, cremă diplomat de cafea.