Thomas Huit Consulting
Ca vorbim de o pasiune sau de o afacere in domeniu, de un suflu nou in retele actuale sau angajati care se dezvolta si cresc odata cu satisfactia clientilor, a lucra in permanență la cum putem deveni mai buni in ceea ce facem este unul din valorile brandului TH.
Cu o experiență de peste 15 ani in bransa, demonstratii si colaborari de succes nationale si internationale, Chef Thomas Huit nu se ocupă strict de creația propriilor deserturilor, ci contribuie la expansiunea rafinamentului din patiseria franceza in piata din Romania, prin serviciile de consultanta si împărtășirea tuturor cunoștințelor sale, pliate întotdeauna pe nevoia clientului. Instruirea personalului, dezvoltarea meniului, construirea brandului de ciocolata sau produselor de patiserie sunt cateva din serviciile oferite.
De ce sa alegeți consultanta?
Poate sunteți in punctul in care doriți sa incepeti o afacere in domeniu, sau aveți deja o afacere careia vreți sa ii aduceți un plus valoare. O schimbare precum introducerea unor produse noi sau creșterea abilităților personalului sunt activități cu care Chef Thomas Huit va poate ajuta sa deveniți mai competitivi și sa atrageti mai mulți clienți! Haideți să dezvoltăm împreună si mai mult aceasta lume minunată a deserturilor!
Servicii
1. Consiliere in cazul deschiderii unui restaurant sau patisserie.
- Consultanta pe proiectarea bucătăriei pentru a maximiza eficiența si a indeplini cerințele codului sanitar.
- Intervievarea personalului si a managementul în funcție de cerințele companiei dvs.
- Crearea meniului de desert în funcție de nevoile restaurantului/patiseriei
- Sesiuni de degustare pe meniul propus
- Instruirea personalului cu privire la producție, servire si conduita.
- Îndrumarea conducerii pentru elaborarea programului cu personalul, pentru evitarea orelor suplimentare și menținerea costurilor in buget.
2. Consiliere in crearea unui meniu nou sau modificarea unuia existent.
- Crearea unui meniu de desert complet nou
- îmbunătățirea meniului existent sau actualizarea continuă a deserturilor de sezon
- Sesiuni de degustare pe meniul propus
- Pregătirea personalul de patiserie existent cu privire la schimbările și actualizările în ceea ce privește producția și serviciul.
3. Analiza Status Quo si consiliere eficientizare
- Intelegerea fluxului de productie
- Analiza retetelor
- Sugestii eficientizare a productiei si retetelor si reorganizarea bucătăriei
4. Consilierea dezvoltare si imbunatatire abilitati personal
- Analiza nevoilor actuale a companiei vis a vis de abilitatile personalului
- Evaluarea tehnicilor actuale
- Traininguri de tehnici si retete noi
- Partea practica de creatie pe baza celor invatate, consiliere, feedback Pentru colaborări va rugam sa ne contactați folosind formularul de contact.