Thomas Huit
Thomas Huit este un patiser francez cu peste 15 ani de experiență.
De la o vârstă foarte fragedă își ajuta mama în bucătărie, pregătind deserturile pentru întreaga familie și pentru prieteni. Artele și meșteșugurile au fost întotdeauna un subiect de interes, prin urmare patiseria a venit natural ca un hobby și a dus la o adevărată pasiune.
După terminarea studiilor, Thomas a început să lucreze pentru mai multe branduri de patiserie. Începând din Paris, în locuri prestigioase, precum hotelul Hyatt Regency, hotelul Lutetia și Dalloyau, cu CHEF Yann Brys, a continuat să lucreze în Dubai, la hotelul de 5 stele One&Only The Palm, cu CHEF Yannick Alleno. De acolo s-a mutat la București, împărtășind experiența sa vastă la Hotel Sheraton, Fior Di Latte Restaurant, French Revolution, Arc Bakery, Loft, Sweetology si Le bistrot francais.
În 2019 a fost creat brandul „TH”, freelancing și consultanță, cu intenția de a ajuta și asista alți oameni pasionați de patiserie în evoluția și îmbunătățirea rețetelor și tehnicilor lor. În același an a început colaborarea cu cea mai bună ciocolată belgiană – Barry Callebaut, în calitate de Ambasador al Ciocolatei în România.