Thomas Huit

Thomas Huit este un patiser francez cu peste 15 ani de experiență.

De la o vârstă foarte fragedă își ajuta mama în bucătărie, pregătind deserturile pentru întreaga familie și pentru prieteni. Artele și meșteșugurile au fost întotdeauna un subiect de interes, prin urmare patiseria a venit natural ca un hobby și a dus la o adevărată pasiune.

După terminarea studiilor, Thomas a început să lucreze pentru mai multe branduri de patiserie. Începând din Paris, în locuri prestigioase, precum hotelul Hyatt Regency, hotelul Lutetia și Dalloyau, cu CHEF  Yann Brys, a continuat să lucreze în Dubai, la hotelul de 5 stele One&Only The Palm, cu CHEF  Yannick Alleno. De acolo s-a mutat la București, împărtășind experiența sa vastă la Hotel Sheraton, Fior Di Latte Restaurant, French Revolution, Arc Bakery, Loft, Sweetology si Le bistrot francais.

În 2019 a fost creat brandul „TH”, freelancing și consultanță, cu intenția de a ajuta și asista alți oameni pasionați de patiserie în evoluția și îmbunătățirea rețetelor și tehnicilor lor. În același an a început colaborarea cu cea mai bună ciocolată belgiană – Barry Callebaut, în calitate de Ambasador al Ciocolatei în România.

Articole din presă

Blat dacquoise cu alune, cremă caramel cu alune prăjite, cremă nociolla, mousse de alune si ciocolată cu lapte belgiană „Callebaut”.

Blat Saint-Michel, strat crocant de migdale, Home- Made Praline, crème brûlée de vanilie, mousse de vanilie „Madagascar”.

Blat de cacao, strat 100% Hazelnut crocant de alune, Home-Made praline, cremă de ciocolată si mousse de ciocolată neagră | „Sao-Thome” 70%

Blat cu lime, jeleu cremos de căpşuni, cremă de lămâie, mousse de căpşuni.

Moelleux scorţişoară şi alune, nuci caramelizate, cremă cu „Baileys”, mousse de cafea şi ciocolată cu lapte belgiană „Callebaut”.

Blat amaretto cu fistic, strat crocant de migdale, jeleu cremos de zmeura, cremă diplomat de fistic.

Blat de cacao, sirop de cireșe, frişcă cu „Kirsch”, mousse de ciocolată neagră „Extra-Bitter Guayaquil 64%.

Blat de cocos, jeleu cremos de fructe exotice, cremă de mango si fructul pasiunii, mousse de cocos cu vanilie „Madagascar”.

Blat de cacao, strat crocant de praline, Trilogie de mousse de ciocolată belgiană „Callebaut”.

Blat molly cake, jeleu cremos de fructe de pădure, ganache montee „Zephir” 34%.

Blat velvet cu cacao, frişcă cu mascarpone si vanilie

Blat de morcov cu scorţişoară, nuci caramelizate, cremă de brânză şi coajă de lămâie.

Blat dacquoise cu migdale, strat crocant de praline, mousse de ciocolată neagră „Louvre” 71%.

Blat joconde, sirop de cafea, cremă de ciocolată belgiană „Callebaut”, cremă diplomat de cafea.